2020-05-21 09:46:07

Obavijest roditeljima i učenicima 1.-4. razreda

S veseljem vas obavještavamo da je od ponedjeljka, 25.svibnja, moguće uključivanje sve djece od 1.-4. razreda u nastavu u školi. Vezano uz to Hrvatski zavod za javno zdravstvo izdao je upute koje se nalaze na slijedećoj poveznici:

https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Upute_vrtici_skole.pdf

Molimo roditelje da OBAVEZNO pročitaju Upute. 

Nastava počinje u ponedjeljak u 8,00 sati. Autobusi će voziti prema našem uobičajenom rasporedu. Ukoliko će biti potrebno, izvršit će se korekcija polaska autobusa od utorka. Od ponedjeljka će raditi i školska kuhinja. Roditelji su dužni izmjeriti djetetu temperaturu prije polaska u školu. Ako dijete ima temperaturu, ne dolazi na nastavu. Roditelji koji imaju potrebu doći u školu ne ulaze u objekt, već pozvone na zvono koje se nalazi na vratima na glavnom ulazu. Učenici 2. i 4. razreda ulaze u zgradu kroz ulaz uz knjižnicu, a učenici 1. i 3. razreda ulaze na glavni ulaz. Na prvom susretu s učiteljicom učenici će dobiti sve upute o provođenju mjera higijene i zaštite.

Na slijedećoj poveznici možete pročitati odgovore na često postavljena pitanja:

https://skolazazivot.hr/povratak-u-skole/

Na poveznici https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Dodatne_preporuke_za_vrtice_i_skole_22_05_2020.pdf  se nalaze dodatne upute HZJZ.

Molimo roditelje da pročitaju dopis koji se nalazi u privitku.


Osnovna škola Pokupsko